Taxi - Taxi Breda - Peutax Taxi • Deeltaxi • Zorgvervoer • Zakelijk vervoer • Rolstoel vervoer
076 - 571 00 00

Taxi

Naast de diverse vormen van contractvervoer, zoals deeltaxi en zittend ziekenvervoer, kunt u bij ons natuurlijk ook terecht voor het ‘gewone’ vervoer per taxi. Eén telefoontje is voldoende om op het door u gewenste tijdstip een taxi voor de deur te hebben. Maar ook in het uitgaansleven zijn onze taxi’s beschikbaar. U vindt onze wagens op de bekende standplaatsen in de buurt van het Bredase uitgaanscentrum. Daar heeft u de mogelijkheid om een van onze taxi’s (personenwagen of personenbusje) te kiezen om u comfortabel en veilig naar huis te brengen.

Regelmatig gebruik

Als u regelmatig gebruik wenst te maken van ons taxivervoer, dan kunnen wij dit voor u wellicht invullen op basis van specifieke prijsafspraken. Wilt geïnformeerd worden over de mogelijkheden van voor u specifiek vervoer; stel uw vraag via aanvraag@peutax.nl.
Weet u overigens dat u onze taxi’s ook gewoon op straat ‘aan kunt houden’. Wagens, waarbij de taxikap verlicht is (dat wil zeggen dat ze op dat moment niet bezet zijn), kunt u aanhouden door uw hand in de lucht te steken. Dit zal niet altijd tot gevolg hebben dat de taxi daadwerkelijk stopt, hij kan namelijk op weg zijn naar een klant. U kunt het echter altijd proberen. Wij wijzen u graag nog op onze mogelijkheden voor overig vervoer en natuurlijk voor zakelijk vervoer, want ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.
Peutax 2014 © ADMX