Overig - Taxi Breda - Peutax Taxi • Deeltaxi • Zorgvervoer • Zakelijk vervoer • Rolstoel vervoer
076 - 571 00 00

Overig

Naast het vraagafhankelijk vervoer biedt Peutax ook oplossingen voor geregelde vormen van vervoer.

Leerlingenvervoer

Met het vervoer van leerlingen naar en van school heeft Peutax een jarenlange ervaring. Zo verzorgen wij o.a. het leerlingenvervoer (met 8-persoons busjes) voor de gemeente Breda. Een vaste kern chauffeurs is hierbij betrokken, hetgeen als voordeel heeft dat kinderen dagelijks door een – voor hen – vertrouwd persoon worden vervoerd.

Dagverblijven

Een andere vorm van geregeld vervoer is dat van ouderen naar instellingen waar zij op therapeutische basis een of meerdere dagen per week verblijven. Ook voor deze vervoersvorm kan Peutax de juiste middelen en mensen inzetten.

Theater taxi

Een heerlijk avondje uit. In dat geval kunt u gebruik maken van onze theatertaxi, waarmee u comfortabel en veilig uw avond kunt beginnen en afsluiten.

Taxi met twee chauffeurs

U leest het goed: u kunt bij ons een taxi bestellen met twee chauffeurs. Wanneer u – om welke reden dan ook – niet meer in staat bent om met uw eigen auto naar huis te gaan zal één van onze chauffeurs uw eigen auto naar de plaats van bestemming brengen. Voor deze extra service wordt twee maal het bedrag van de taximeter in rekening gebracht.

Rouw- en trouwvervoer

Eén letter verschil, doch emotioneel een wereld van verschil. Voor beide gelegenheden bieden wij maatwerk oplossingen, zodat u verzekerd bent van een gepaste vervoersoplossing.
Peutax 2014 © ADMX