Deeltaxi - Taxi Breda - Peutax Taxi • Deeltaxi • Zorgvervoer • Zakelijk vervoer • Rolstoel vervoer
076 - 571 00 00

Deeltaxi

In opdracht van Personenvervoer Zuid-Nederland (PZN) verzorgt Peutax samen met een aantal collega-vervoerders het deeltaxivervoer in de regio West-Brabant. Dit vervoerssysteem is een initiatief van 17 West-Brabantse gemeenten en de provincie Noord-Brabant. De Deeltaxi is een aanvulling op het openbaar vervoer. U deelt de taxi vaak met andere passagiers. Hierdoor duurt een rit meestal langer dan een gewone taxirit, maar nooit meer dan een half uur extra. De Deeltaxi brengt u veilig en comfortabel van deur tot deur.

U reserveert uw ritten telefonisch bij PZN: 0800-0230033.
Wilt u meer informatie ? Bezoek dan ook de volgende websites:

www.deeltaxi-westbrabant.nl of http://www.pzn-bv.nl/ Houdt u er rekening mee dat de taxi 15 minuten vóór of 15 minuten nà de door u bestelde tijd voor de deur kan staan. U dient dan ook klaar te staan, zodat u meteen in kunt stappen. Dit voorkomt wachttijden bij eventuele medepassagiers die nog opgehaald moeten worden.
De exacte ritprijs hoort u bij het reserveren van uw taxi. Probeer uw ritprijs zoveel mogelijk gepast en in ieder geval met muntgeld aan de chauffeur te betalen.
Peutax 2014 © ADMX